Καθηγήτρια στον 13χρονο: «Θα πάμε σε όλη την Ευρώπη»

Η καθηγήτρια έλεγε συνεχώς στον 13χρονο να κάνει υπομονή να τελειώσει η πανδημία ώστε να μπορέσουν να φύγουν μαζί 

Τα μηνύματα της 36χρονης είναι στα χέρια των Αρχών. Σε ένα από αυτά που έστειλε στον 13χρονο αναφέρει: «… να περάσει η πανδημία …θα φύγουμε από την Ελλάδα και θα ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτα μας… έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα, θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…»

Αυτό φαίνεται πως είναι και το μήνυμα που έκανε τη μητέρα του ανήλικου να χάσει το μυαλό της. Ένιωσε πως θα χάσει το γιο της και πως η καθηγήτρια θα τον έπαιρνε μακριά σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

Αποφάσισαν να απευθυνθούν στους άντρες της ΓΑΔΑ και βρέθηκε στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, για να καταγγείλει το γεγονός, προσκομίζοντας μάλιστα φωτογραφίες του γιου της σε άσεμνες πόζες μαζί με την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι τους.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Ανηλίκων αντιμετώπισαν την κατάσταση με τρόπο επιστημονικό και έτσι όπως ορίζεται από την Διεθνή Αστυνομική Πρακτική, με γνώμονα την προστασία του ανήλικου αγοριού, καθώς όσο προχωρούσε η έρευνά τους, ολοκληρωνόταν η εικόνα της πλήρους αποπλάνησης του παιδιού, από την ίδια του την καθηγήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM