Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού θα κατατεθεί στο ΣΕΗ

Και δεύτερος ηθοποιός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και απόπειρα βιασμού κατά γνωστών ονομάτων που εργάζονται στον χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», μετά τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, υπάρχει ακόμη ένας ηθοποιός που έχει καταγγελθεί για τον ίδιο λόγο.

Πρόκειται για πολύ γνωστό και αγαπητό ηθοποιό

Προς το παρόν, υπάρχουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και για τους δύο ηθοποιούς και όχι επίσημες μηνύσεις που θα οδηγήσουν τις υποθέσεις στην αστυνομία. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ηθοποιός που κατηγορείται αυτή τη φορά πολύ πρόσφατα έπαιζε σε δημοφιλή σειρά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Το περιστατικό έγινε σε εξωτερικό χώρο τηλεοπτικού στούντιο.

Τι προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Υπενθυμίζεται πως την αναμόρφωση των ποινών και την επαναφορά της μη παραγραφής αδικημάτων για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης μέχρι την ενηλικίωση προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν αποκλείεται να παραταθεί ο χρόνος παραγραφής των συγκεκριμένων αδικημάτων.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη. Αναφερόμενος στις τελευταίες αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου, ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε πως η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, ενώ συμπλήρωσε πως το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο να θωρακίσει ένα νομικό πλαίσιο μέσα από το οποίο θα προστατεύονται οι πολίτες και θα ενθαρρύνονται όσοι έχουν υποστεί αδιανόητες συμπεριφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM