Καματερό: Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του 5χρονου (pics)

Συνεχείς είναι οι έρευνες που γίνονται από τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα 5χρονο αγόρι στο Καματερό βρέθηκε  κάτω από τις ρόδες αστικού λεωφορείου και στη συνέχεια βρήκε τραγικό θάνατο. 

Του Γιώργου Σόμπολου

Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 5χρονος παιδάκι στο Καματερό.

Το χρονικό του δυστυχήματος στο Καματερό

Το παιδάκι μαζί με τα αδελφάκια του και την μητέρα τους ήταν επιβάτες του λεωφορείου. Μόλις το λεωφορείο σταμάτησε στην 13η στάση Καματερού, τα παιδιά κατέβηκαν και ακολούθησε η μητέρα τους, η οποία κρατούσε ένα καρότσι με ψώνια από το σούπερ-μάρκετ.

Τα παιδιά, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των μαρτύρων, έπαιζαν. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 5χρονος βρέθηκε στην ρόδα του λεωφορείου. Ο οδηγός φαίνεται πως δεν είδε το 5χρονο αγόρι και όταν ξεκίνησε να φύγει, το παρέσυρε και το πάτησε.

Οι γιατροί προσπάθησαν σκληρά, αλλά δεν τα κατάφεραν

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο Παίδων. Πλην όμως, εκείνο πέθανε χωρίς να μπορέσουν οι γιατροί να το κρατήσουν στην ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM