Ιωάννινα: Κρούσμα κοροναϊού σε γηροκομείο

Στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, καθώς και στις υγειονομικές Αρχές σήμανε πριν από λίγο, μετά από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κοροναϊού σε γηροκομείο της περιοχής.

Συναγερμός σε γηροκομείο των Ιωαννίνων μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού. Πιο συγκεκριμένα, θετικός βρέθηκε υπάλληλος του Γηροκομείου «Ζωσιμαδών» της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο που λειτουργεί στα Ιωάννινα. Να σημειωθεί πως ο υπάλληλος αυτός, επισκέπτεται και το «Ζωγράφειο» Γηροκομείο του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών έκανε επίσης γνωστό ότι εργαζόμενη στον Ζωγράφειο Οίκο βρέθηκε θετική στον ιό αλλά η ίδια απουσίαζε με κανονική άδεια την τελευταία βδομάδα. Αρκετές ημέρες δηλαδή πριν βρεθεί θετική δεν είχε καμία επαφή με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και Κινητή Μονάδα προκειμένου να προχωρήσουν στον έλεγχο των ηλικιωμένων και του προσωπικού. Σύμφωνα με το Epiruspost, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ έχουν ήδη ξεκινήσει τους τους σχετικούς ελέγχους. Τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ είναι αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM