Μεγαλώνει διαρκώς η ανησυχία στις υγειονομικές αρχές μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον δέκα κρουσμάτων κοροναϊού σε γηροκομείο στη Γλυφάδα.

Τουλάχιστον δέκα είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο στην περιοχή της Γλυφάδας. Γεγονός που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ειδικούς και στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται την διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα, στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ για τους Οίκους Ευγηρίας, από τα τεστ που έγιναν το περασμένο Σάββατο εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα και συγκεκριμένα, σε έναν εργαζόμενο και τρεις ηλικιωμένους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα.

Παράλληλα ξεκίνησαν για όλους του υπόλοιπους, επαναλαμβανόμενοι έλεγχοι. Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων κύκλων τεστ, μέσα στην εβδομάδα, βγήκαν αρνητικά.

Όμως στον τρίτο κύκλο ελέγχου που έγινε χθες, βρέθηκαν άλλα έξι άτομα θετικά και ειδικότερα, πρόκειται για έναν εργαζόμενο και πέντε φιλοξενούμενους.

Οι πέντε ηλικιωμένοι διακομίστηκαν σε Νοσοκομεία της Αττικής, και ειδικότερα στον «Ευαγγελισμό», σύμφωνα με πληροφορίες.

Η έρευνα του ΕΟΔΥ στη μονάδα συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM