Φιλοζωική Καλλιθέας: "Η υπεύθυνη αρνείται μας δώσει σκύλο επειδή η κοπέλα μου δεν είναι Ελληνίδα"

Η υπεύθυνη της φιλοζωικής Καλλιθέας αρνείται να δώσει για υιοθεσία σκύλο που είναι κλεισμένος σε κλουβί!

Η ανάρτηση ενός χρήστη προκαλεί θυμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, εδώ και καιρό επιθυμεί να υιοθετήσει ένα ντόπερμαν το οποίο μάλιστα, επειδή είναι κλεισμένο σε κλουβί, έχει βγάλει ψυχοσωματικά. Ο άντρας καταγγέλλει ότι η υπεύθυνη της φιλοζωικής του αρνείται την υιοθεσία εξαιτίας της καταγωγής της κοπέλας τους! Θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του συγκεκριμένου άντρα και δικαίως καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα στερεί μια οικογένεια από το άτυχο σκυλάκι!

Η ανάρτηση του ενδιαφερόμενου:

«Ο Ορφέας μας.

Προσπαθούμε πολλούς μήνες τώρα με την κοπέλα μου να υιοθετήσουμε ένα ντομπερμαν, 5 ετών πλέον, που γνωρίσαμε στον κτηνίατρο που πηγαίναμε τα γατιά μας πριν από 7 8 μήνες. Το σκυλί αυτό στο κλουβί έβγαζε ψυχοσωματικά.

Η υπεύθυνη της φιλοζωικής Καλλιθέας το είχε τάξει σε έναν γνωστό της ο οποίος ήταν άφαντος για μήνες και αυτό έγινε στην πρώτη καραντίνα. Το σκυλί από τότε μέχρι τώρα μένει στον γιατρό επειδή δεν θέλει η υπεύθυνη να το υιοθετήσουμε διότι η κοπέλα μου δεν είναι Ελληνίδα. Έχουμε απευθύνει αίτημα υιοθεσίας στο Δήμο αλλά επειδή δεν θέλουν να χαλάσουν την σχέση τους με την υπεύθυνη αγνοούν το αίτημα μας.

Μόλις προχτές έβαλε τον κτηνίατρο να υπογράψει την φιλοξενία για να μπορεί να δικαιολογήσει τις πράξεις της. Ο γιατρός το υπέγραψε γιατι του είπε ότι αλλιώς θα πάρει το σκυλί και δεν ήξερε που θα το πάει. Ο γιατρός μας υποστηρίζει και έχει εγγυηθεί για εμάς στο Δήμο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο;»

Διαβαστε την συνέχεια στο kedenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM