Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση ηλεκτροδότησης σε 10.000 νοικοκυριά

Επανηλεκτροδοτήθηκαν 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Τα συνεργεία συνεχίζουν και σήμερα

Με επιπλέον 60 τεχνικούς ενισχύονται σήμερα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, που εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, από τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση πέντε γραμμών μέσης τάσης σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Άγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία, ενώ είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις 70.000 που αντιμετώπισαν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, στη Βόρεια Εύβοια, που δέχτηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία, μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο και στους τελευταίους τέσσερις οικισμούς.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά εκ νέου την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κ.λπ.) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Ανοιχτές οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τα στελέχη των αρμόδιων διευθύνσεων της Περιφέρειας, με τον συντονισμό του εκτελεστικού γραμματέα Γ. Σελίμη, επικοινώνησαν με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που βρίσκονται κυρίως σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, προκειμένου να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και αν υπάρχουν ζητήματα που δεν θα επιτρέψουν τη λειτουργία τους από αύριο, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Μετά τη σχετική ενημέρωση και την αξιολόγηση των δεδομένων αποφασίστηκε να λειτουργήσουν από σήμερα το πρωί κανονικά οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Αττικής.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη, ο Γ. Πατούλης ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων, ενώ από τους κατά τόπους δήμους ζήτησε, σε περίπτωση που εντοπιστούν κάποια προβλήματα, να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτησή τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM