Κορονoϊός: Παίρνει εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναμένεται να λάβει εντός της ημέρας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό και, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος νοσηλείας του. Έτσι, αφού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις, μπορεί να λάβει εξιτήριο και να βρεθεί σπίτι του. Παράλληλα, υπάρχει η πιθανότητα να κάνει και τεστ αντισωμάτων.

Υπενθυμίζεται, πως την Τετάρτη (25/11) η διευθύντρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Αναστασία Κοτανίδου διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να έρχεται από την Αμερική φάρμακο αποκλειστικά για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

 «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η κ. Κοτανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM