Εξαφάνιση 38χρονης στο Μεταξουργείο (pic)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά την εξαφάνιση 38χρονης από το κέντρο της Αθήνας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 17/10.

Τα ίχνη της 38χρονης Qiu Yun Lin χάθηκαν ξαφνικά στις 17/10 και έκτοτε την αναζητούν τόσο οι αρχές όσο και οι οικείοι της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 38χρονης, κατόπιν αιτήματος των συγγενών και φίλων της 38χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το missing alert λοιπόν από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Qiu Yun Lin έχει ύψος 1.55μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και καφέ τσάντα. Εκτιμάται, ότι πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της 38χρονης Qiu Yun Lin σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 17/10/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μεταξουργείου, η Lin (επ.) Qiu Yun (oν.) 38 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Lin (επ.) Qiu Yun (ον.) έχει ύψος 1.55μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και καφέ τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM