Αγνοείται ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη

Εξαφανισμένος εδώ και δέκα μέρες ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη, ο οποίος προ ημέρων κατήγγειλε τον Νικόλα Στραβοπόδη για σεξουαλική κακοποίηση

Εξαφανίστηκε ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη στην Αγγλία ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Μαρτίου.

Ο Ευστάθιος Άνθης, αδελφός του Δημήτρη Άνθη, για τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Περιγράφεται ως λευκός, λεπτός με κοντά σκούρα μαλλιά και γένια, όπως αναφέρει και το αγγλικό μέσο itv.com

Η Αστυνομία της Ντέβον και Κορνουάλης πιστεύουν ότι ο 33χρονος, ο οποίος επίσης ονομάζεται Stan, μπορεί να έχει ταξιδέψει στο Πλύμουθ.

Οι αξιωματικοί έχουν ζητήσει από το κοινό να προχωρήσει αν έχει οποισδήποτε πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο κ. Άνθης, και ενθαρρύνονται να καλέσουν το 999 στο ημερολόγιο 0450 13/03/2021.

Ο Στάθης Άνθης δούλευε και έχασε τη δουλειά του πριν 6 μήνες, ήταν χάλια, αναγκάστηκε να φύγει από την πόλη του Λονδίνου και να πάει στο χωριό Ντεβάν παραθαλάσσιο μέρος.

Υπενθυμίζουμε o Δημήτρης Άνθης είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από πασίγνωστο σκηνοθέτη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Άνθης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως αυτό το άτομο –το δεύτερο άτομο στο χώρο από την καταγγελία του Νίκου Σ. το οποίο φερόταν ως θύμα– τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 22 ετών. Όπως ανέφερε ο ίδιος μάλιστα, πρόκειται για πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος πρωταγωνιστούσε μέχρι πρότινος σε γνωστή σειρά της τηλεόρασης.

«Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι»

Αρχικά ο Δημήτρης Άνθης είπε: «Νιώθω ότι ξαναζώ όσα έζησα όταν ήμουν πιο μικρός σε ηλικία». Και συνέχισε λέγοντας: «Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο. Προχώρησα σε μήνυση και ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Και αμέσως μετά δήλωσε: «Δεν το έκανα για να προβληθώ. Νιώθω ότι πλέον πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι», συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM