Έφυγε από την ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Έφυγε από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΑΔΑ) ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και γνωστό ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος, Δημήτρης Λιγνάδης

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον συνήγορο του αποχώρησαν από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΑΔΑ).

Του Γιώργου Σόμπολου

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 λεπτά παρέμειναν στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΑΔΑ) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης και ο συνήγορος του, Νίκος Γεωργουλέας. Οι δύο τους παρουσιάστηκαν στην ΓΑΔΑ αυτοβούλως έπειτα από την εμφάνιση ομάδας ανδρών στο σπίτι της μητέρας του σκηνοθέτη.

Οι συγκεκριμένοι παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί και ο σκηνοθέτης, μαζί με τον συνήγορο του, θεωρώντας πως εκκρεμεί ένταλμα εις βάρος τους, προσήλθαν στην ΓΑΔΑ για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και εάν χρειάζεται να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τους ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει ένταλμα σε βάρος τους, ενώ οι ίδιοι ανέφεραν και το περιστατικό των ατόμων που τους αναζήτησε στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του.

Λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ο σκηνοθέτης μαζί με τον συνήγορο του αποχώρησαν από την ΓΑΔΑ, όπως αποκαλύπτει το News2u.gr. Επιπλέον, στην φωτογραφία που ακολουθεί εμφανίζεται ο σκηνοθέτης να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, την ώρα που συνομιλεί με τον συνήγορο του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στη ΓΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM