Ένταλμα σύλληψης και για δεύτερο ηθοποιό - Συμμετείχε σε γνωστές σειρές

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του γνωστού ηθοποιού

Ένταλμα σύλληψης για δεύτερο, πολύ γνωστό ηθοποιό φαίνεται να ετοιμάζεται αυτές τις ώρες. Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό κατά συρροή, ακόμη ένα πρόσωπο φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο δεύτερος ηθοποιός συμμετείχε σε δύο πολύ γνωστές σειρές που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Συνάδελφοί του έχουν ήδη ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Όπως υποστηρίζουν, μάλιστα, πρόκειται για ένα ευγενικό παιδί αλλά παράλληλα εσωστρεφή και με κλειστό χαρακτήρα που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Το ίδιο σοκ φαίνεται να έχουν υποστεί και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η σειρά.

Πριν από λίγη ώρα ο δικηγόρος του κατηγορουμένου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο Εμμανουήλ Ροδουσάκης επιβεβαίωσε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τον εντολέα του, ωστόσο επισήμως δεν έχει λάβει κάποια κλήση από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Επισήμως δεν έχει γνωστοποιηθεί τίποτα. Σήμερα συνεργάτες μου μίλησαν με το γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα, όπου μας είπαν ότι έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση σε αστυνομικό τμήμα. Περιμένουμε θεσμικά την κλήση του για να απαντήσουμε ανάλογα με το τι θα δούμε στο κείμενο της μήνυσης, γιατί δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας ώστε να τοποθετηθούμε».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος ηθοποιός που είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βιασμού κατά συρροή είναι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο είχε διορίσει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Εριστικός ο Λιγνάδης στην ανακρίτρια

Σημειώνεται πως ένα απόσπασμα της συνομιλίας που είχε ο Λιγνάδης με την ανακρίτρια δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εις βάρος του και αρνείται όλες τις κατηγορίες. Επίσης τόνισε πως είναι ειλικρινής και πως δεν έχει να κρύψει κάτι!

Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή, ο Δημήτρης Λιγνάδης και η ανακρίτρια είχαν τον εξής διάλογο:

Ανακρίτρια: Κύριε Λιγνάδη, υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην Εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι, κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… Δεν γνωρίζω για μηνύσεις…

Ανακρίτρια: Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή. Το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές, κύριε Λιγνάδη…

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των Αρχών. Γι' αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω ούτε κάτι άλλο…