Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προθεσμία για την Πέμπτη 28/1 πήρε ο προπονητής

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του στη Σάμο, όπου και διέμενε, ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας – Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί ζήτησε και έλαβε ο κατηγορούμενος

Ο 38χρονος κατηγορούμενος έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο της γραμμής στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να περάσει από τη Σήμανση για τη λήψη φωτογραφιών και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, όπου και του αποδόθηκαν κατηγορίες. Ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί. Επιπλέον, μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

«Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»

Να σημειωθεί πως κατά τη μεταγωγή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ και σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο κατηγορούμενος είπε χαρακτηριστικά: «Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια».

Την Πέμπτη, αφού ολοκληρώσει την απολογία του, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ο 38χρονος προνονητής έφτασε στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες που του αποδίδονται, σε βαθμό κακουργήματος, είναι οι ακόλουθες:

  • βιασμός κατ’ εξακολούθηση
  • αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και
  • κατάχρηση σε ασέλγεια

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος διενεργεί τη σχετική προκαταρκτική έρευνα υπό άκρα μυστικότητα, έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις τόσο από την 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια όσο και από τους γονείς της.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 38χρονου την Κυριακή (24/1):

«Συνελήφθη (24/1/2021) σε νησί του Βορείου Αιγαίου, από την οικεία Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, ημεδαπός, με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για αδικήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος ανήλικης το χρονικό διάστημα 2010-2013. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM