Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψυχίατρος φέρεται να άλλαξε τα φάρμακα του Ροδίτη

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο ψυχίατρος του 23χρονου Ροδίτη φέρεται να άλλαξε τα φάρμακά του.

Ο ιδιώτης ψυχίατρος φέρεται να άλλαξε τη συνταγογράφηση φαρμάκων του 23χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokratiki.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών είχε αποφασίσει να διαβιβάσει πρακτικά και αντίγραφα της ετυμηγορίας του, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της «ψευδούς βεβαίωσης» αλλά και τυχόν «ηθική αυτουργία».

Ο εν λόγω ψυχίατρος φαίνεται πως πρόσθεσε συγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα στην αγωγή του 23χρονου Ροδίτη. Παράλληλα, η έρευνα που διενεργείται αφορά και τον ρόλο προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος του κατηγορουμένου στην επίμαχη συνταγογράφηση.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του 23χρονου μαζί με τον ψυχίατρο επιχείρησαν να αποδώσουν στον κατηγορούμενο ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό. Μάλιστα, το δικαστήριο είχε δεχτεί την πρόταση της εισαγγελέως για έλεγχο των συγκεκριμένων προσώπων.

Ωστόσο, η εισαγγελική πρόταση δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο σχετικά με την έρευνα για ποινικές ευθύνες στον πατέρα και τη γιαγιά του 23χρονου. Έτσι, ερευνάται μόνο ο ιδιώτης ψυχίατρος.

Σημειώνεται πως και οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκαν σε ισόβια και κάθειρξη 15 ετών.

Μάλιστα, ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, είχε δηλώσει πως «η οικογένεια θα υποβάλει μηνύσεις για ψέματα και δυσφήμιση νεκρού. Πρέπει να διερευνηθούν πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM