Κούγιας – Βλάχος: Στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για εξηγήσεις

Στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ καλούνται για εξηγήσεις οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος κλήθηκαν από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), προκειμένου να δώσουν εξηγήσει αναφορικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς.

Ειδικότερα, στο ΔΣΑ υπήρξαν τρεις αναφορές από δικηγόρους, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση του κ. Λιγνάδη, σχετικά με τις δηλώσεις κ.λ.π. των δύο προαναφερθέντων δικηγόρων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου της δικογραφίας, η οποία αφορά την ίδια υπόθεση.

Να σημειωθεί κάπου εδώ, πως εντέλει ο Αλέξης Κούγιας αποδέχθηκε την εντολή του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδη και έτσι, πλέον, βρίσκεται στο πλευρό του ως συνήγορος υπεράσπισης. Επιπλέον, ο κ. Γ. Βλάχος έχει ως εντολέα του τον μηνυτή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Τέλος, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ αφού λάβει τις απαραίτητες εξηγήσεις από τους δύο δικηγόρους, τότε θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις εις βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM