Novartis: Σημείο ζωής από τον προστατευόμενο μάρτυρα "Μάξιμο Σαράφη"

Novartis: Σημείο ζωής από τον προστατευόμενο μάρτυρα "Μάξιμο Σαράφη", καθώς επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis έδωσε σημεία ζωής

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το νέο κανάλι αναφέρουν ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας που αναζητούνταν από τις αρχές καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα βίαιης προσαγωγής προκειμένου να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή, δήλωσε πρόθυμος να καταθέσει, αλλά με την προβλεπόμενη διαδικασία για προστατευόμενο μάρτυρα και όχι στα... φανερά.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο «Μάξιμος Σαράφης» όσο και η «Αικατερίνη Κελέση» κλήθηκαν από την Επιτροπή να καταθέσουν, αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η πολιτική σύγκρουση για τους προστατευόμενους μάρτυρες και την κατάθεσή τους στην Προκαταρκτική Επιτροπή, καθώς εκπρόσωποι της πλειοψηφίας μετέβησαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, προκειμένου να του ζητήσουν να κρίνει το καθεστώς προστασίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σημειώσει ότι «ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αδειάζει τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ζητώντας από την Προανακριτική Επιτροπή να εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση για κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων με χρήση ηλεκτρονικών Μέσων».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM