Μαχαίρωσε μάνα και κόρη που τον βοηθούσαν στη μετακόμιση

Αγρίνιο: Η μητέρα έβαλε το σώμα της μπροστά από την κόρη της και την έσωσε, την ώρα που βοηθούσαν στη μετακόμιση.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο με δύο γυναίκες τραυματισμένες από μαχαιριές και τον δράστη, να βρίσκεται έπειτα από καταδίωξη, στα χέρια των αρχών. Ο κατηγορούμενος, που είναι ένας εκ των γιων γνωστού κοσμηματοπώλη του Αγρινίου, παραλίγο να σκοτώσει μια φίλη της γυναίκας του και την κόρη της, που είχαν πάει στο σπίτι του για να βοηθήσουν σε μετακόμιση.

Του Γιώργου Σόμπολου

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης αρχικά επιτέθηκε στο 16χρονο κορίτσι για να την μαχαιρώσει, όμως η μητέρα της, πρόλαβε και μπήκε μπροστά της για να την σώσει και δέχθηκε μια μαχαίρια στα πλευρά. Το τραύμα είναι σοβαρό και η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όμως η 16χρονη δεν γλύτωσε από τη μανία του κατηγορούμενου. Ευτυχώς πρόκειται για επιφανειακά τραύματα που δέχθηκε κατά την προσπάθεια της να αμυνθεί και να αποφύγει τις επιθέσεις του.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του κατηγορούμενου, που στη συνέχεια και εν μέσω κραυγών βοήθειας από τα θύματα του αλλά και εκκλήσεων από την οικογένεια του να σταματήσει, προσπάθησε να διαφύγει.

Περίοικοι είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα την αστυνομία και ευτυχώς ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να διανύσει μεγάλη απόσταση και να εξαφανιστεί. Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ. Παράλληλα σε σοκ παραμένει τόσο η 16χρονη τραυματισθείσα όσο και η οικογένεια του κατηγορούμενου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος, είχε ασχοληθεί και αυτός με το επάγγελμα του πατέρα του, ανοίγοντας ένα κοσμηματοπωλείο το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει σε λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο φερόμενος ως δράστης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση του αναμένεται να ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM