Λιγνάδης: Τι είναι πιθανό να δείξει η άρση απορρήτου

Άρση απορρήτου στις ηλεκτρονικές συσκευές που έχει στην κατοχή του ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα

Έως τώρα οι αρμόδιες Αρχές δεν είχαν διατάξει άρση απορρήτου στις ηλεκτρονικές συσκευές που έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης, γεγονός που κωλυσιεργεί την εύρεση περισσότερων πιθανών στοιχείων.

Ο συνήγορος ενός εκ των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη ζήτησε την κατάσχεση των ψηφιακών του δεδομένων, και πιο ειδικά τη διερεύνηση των ψηφιακών αρχείων του, δηλαδή του υλικού που βρίσκεται στις συσκευές του (τάμπλετ, κινητό, ηλεκτρονικός υπολογιστής).

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» παρουσιάστηκαν τα πιθανά στοιχεία που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να φοβάται ο γνωστός σκηνοθέτης.

Έτσι, αν γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου, τότε ίσως βρεθούν στοιχεία στα χέρια της Δικαιοσύνης, όπως φωτογραφικό υλικό ή βίντεο από συναθροίσεις και ιδιωτικές επαφές, οπτικό υλικό από συνευρέσεις, ηλεκτρονικά αποτυπώματα σε περίπτωση διαγραφής τους, επισκέψεις σε «ιδιαίτερα» site, «ψάρεμα» ανηλίκων μέσω social media και SMS και φωτογραφικό υλικό στο κινητό μέσω cloud.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM