Ενώπιον των δικαστικών αρχών τα δύο αδέλφια που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ

Στον εισαγγελέα τα δύο αδέλφια - Στα χέρια της αστυνομίας και ο ειδικός φρουρός

Στον εισαγγελέα ανηλίκων αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα τα δύο αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών που αναγνωρίστηκαν ως τα άτομα που χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ.

Του Γιώργου Σόμπολου

Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνες και συνελήφθησαν ενώ στα χέρια των αρχών, έπεσε και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος προέκυψε ότι γνώριζε την εμπλοκή των δύο αδελφών αλλά δεν είπε το παραμικρό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αυτό που απομένει να διασαφηνιστεί από τις διωκτικές αρχές είναι η στάση της πολιτείας απέναντι στους γονείς των δύο ανήλικων παιδιών. Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες έχουν ζητήσει να εξεταστεί και να ερευνηθεί το οικογενειακό περιβάλλον των αδερφών, αφού η βιαιότητα και το μίσος με το οποίο χτύπησαν τον άτυχο σταθμάρχη ήταν πρωτοφανή.

Η αστυνομία χρειάστηκε λίγες μόλις ημέρες για να εντοπίσει τους δύο ανήλικους οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές με άλλα παραπτώματα.

Ο τρόπος που ξυλοκόπησαν όμως τον άτυχο εργαζόμενο του ΜΕΤΡΟ παραπέμπει σε τρόπο δράσης συγκεκριμένης κατηγορίας ατόμων κάτι που διερευνάται ήδη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM