Κλοπή μαμούθ από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό

Σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στο Ψυχικό έλαβε χώρα κλοπή μαμούθ, και μάλιστα στον θάλαμο των θυρίδων.

Του Γιώργου Σόμπολου

Κινηματογραφική διάρρηξη σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στο Ψυχικό και μάλιστα στον θάλαμο των θυρίδων, ερευνούν οι αστυνομικοί έπειτα από καταγγελίες τεσσάρων συζύγων γνωστών επιχειρηματιών της Αττικής.

Η αποκάλυψη της θρασύτατης αυτής επίθεσης αποκαλύφθηκε στις 13 του μήνα, όταν η πρώτη εκ των τεσσάρων γυναικών, διαπίστωσε πως η θυρίδα της, ήταν άδεια. Έπειτα από έρευνες σε όλες τις θυρίδες, ακολούθησαν οι καταγγελίες τρεις ακόμη γυναικών.

Η εξαιρετικά σπάνια υπόθεση κλοπής θυρίδων συνοδεύεται από υπερελάχιστα ευρήματα των αστυνομικών, μιας και οι θυρίδες δεν είναι παραβιασμένες. Άρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε έγινε η αφαίρεση των πολύτιμων κοσμημάτων και χρωματικών ποσών.

Επέλεξαν 4 συγκεκριμένες θυρίδες

Οι θυρίδες στην τράπεζα φτάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, όμως οι δράστες επέλεξαν τέσσερις συγκεκριμένες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από τη μία γυναίκα κλάπηκαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων. Από την δεύτερη 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων. Από την τρίτη κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου και από την τέταρτη 130.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα στελέχη της τράπεζας αλλά και τα φιλικά πρόσωπα των τεσσάρων οικογενειών, καθώς είναι δεδομένο πως όποιος ή οποίοι άνοιξαν τις θυρίδες είχαν τα κλειδιά. Και τα κλειδιά αυτά τα έχει η τράπεζα και ο ιδιοκτήτης της κάθε θυρίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM