Ηράκλειο: Στο εδώλιο η 32χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 59χρονου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου η 32χρονη πρώην σύντροφος του άτυχου άντρα. 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η αδερφή και η μία από τις κόρες του θύματος πιστεύουν ακράδαντα ότι η 32χρονη πρώην σύντροφος του πολύτεκνου πατέρα είχε προμελετήσει και εκτελέσει το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί.

Τόσο η αδερφή, όσο και η κόρη του θύματος ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι ο άντρας ουδέποτε κακοποίησε την 32χρονη ωστόσο σημείωσαν πως υπήρχαν διαρκείς εντάσεις καθώς η φερόμενη ως δράστις ήταν χρήστης ναρκωτικών ενώ ο 59χρονος όχι. Όπως είπαν, ίσως έκανε χρήση κάνναβης που και που.

Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για μια γυναίκα με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μάλιστα, κατηγορούν την 32χρονη για περιστατικό εγκατάλειψης τόσο της συζυγικής της εστίας, όσο και του μόλις 6 μηνών βρέφους που είχε αποκτήσει με το θύμα. Αποδίδουν την παράλογη συμπεριφορά της στην αλόγιστη χρήση ναρκωτικών.

Η 32χρονη είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί από παλιότερο σύντροφό της, ωστόσο ο 59χρονος είχε αναγνωρίσει το μωρό και σύμφωνα με τις καταθέσεις το λάτρευε σαν δικό του ενώ εργαζόταν μανιωδώς για να μη λείψει τίποτα στην οικογένειά του.

Ο ίδιος συναίνεσε τα παιδιά να πάνε στα παιδικά χωριά sos γιατί δεν μπορούσε να εργάζεται όλη μέρα και ταυτόχρονα να φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών λόγω αδυναμίας της συντρόφου του να τα μεγαλώσει σωστά. Μάλιστα, το μικρότερο παιδί το υιοθέτησε η αδερφή του θύματος.

Τέλος, αναφέρθηκε πως την ημέρα του εγκλήματος η 32χρονη είχε καλέσει πολλές φορές τον 59χρονο στο τηλέφωνο για να τον συναντήσει στο Κέντρο Αστέγων στην προσπάθεια της να βρει ένα μέρος να μείνει. Η ίδια σκόπευε να εγκατασταθεί σε ένα παλιό αμάξι ιδιοκτησίας της που δεν λειτουργούσε και το θύμα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, της είπε πως θα της έδινε το κλειδί ενώ της εξήγησε πως το όχημα δεν δούλευε.

Το ιστορικό της υπόθεσης 

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού του Ηρακλείου Κρήτης το βράδυ της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, όταν η 32χρονη γυναίκα σκότωσε με μαχαίρι τον εν διαστάσει 59χρονο σύζυγό της.

Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, έχει παραδεχτεί την πράξη της, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM