Γιος καθηγητή του ΕΜΠ κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Ένα στυγερό έγκλημα συγκλόνισε τις Σπέτσες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πολιτευτή φέρεται πως έπειτα από διαπληκτισμό με φίλο του τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιά.

Του Γιώργου Σόμπολου

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ο 22χρονος νεαρός, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε 26χρονο φίλο του στις Σπέτσες το βράδυ του Σαββάτου (21/11).

Γιος καθηγητή του ΕΜΠ ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος, που είναι γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να διαπληκτίστηκε με τον 26χρονο φίλο του για θέματα που φαίνεται ότι σχετίζονταν με ναρκωτικές ουσίες.

Τι συνέβη;

Οι δυο τους, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες δύο ατόμων, ήρθαν στα χέρια και ο κατηγορούμενος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιά το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Οι αστυνομικοί αρχικά, σύμφωνα και με τις καταθέσεις μαρτύρων, θεώρησαν πως πρόκειται για υπόθεση τροχαίου. Χθες όμως, Δευτέρα, οπότε διενεργήθηκε η νεκροτομή από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, προέκυψε ότι αιτία θανάτου ήταν μια μαχαίρια στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έπειτα από αναζητήσεις έφτασε στα ίχνη του 22χρονου κατηγορούμενου.

Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ως και αυτή τη στιγμή αρνείται τα πάντα, ενώ στο πλευρό του παρίστανται δύο γνωστοί δικηγόροι έπειτα από εντολή που τους έδωσε ο πατέρας του.

Θα ζητήσει προθεσμία για την απολογία του

Ο κατηγορούμενος θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δείτε και την gallery που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM