Γυναικοκτονία - Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Δεν έχουν σταματημό οι θλιβερές ειδήσεις μετά τη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Μάνη.

Μετά τη γυναικοκτονία στη Μάνη, ο πατέρας του δράστη έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος γιος της οικογένειας είχε φύγει από τη Μάνη για να πάει τον παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο νεαρός δεν γνώριζε κάτι για τον θάνατο της μητέρας του και το έμαθε εκ των υστέρων.

Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα αν ο ηλικιωμένος άντρας έμαθε για το τραγικό συμβάν και αν αυτό επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη υγεία του.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην Αστυνομία»

Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις της αδελφής της 44χρονης γυναίκας που βρήκε ακαριαία θάνατο από τα χέρια του συζύγου της που όπλισαν την καραμπίνα.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε πως η 44χρονη ήθελε να πάει στην Αστυνομία, προκειμένου να απαλλαγεί από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην Αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν. Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της. Δεν την άφηνε να μας βλέπει», σημείωσε χαρακτηριστικά η αδελφή του θύματος.

Τα τελευταία λόγια του θύματος

Η ίδια αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της αδελφής της στην εκπομπή ««Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δε θα αφήσω, κοριτσάκι μου, να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είπε στη θεία της η 16χρονη κόρη του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM