Γυναικοκτονία Μάνη: «Είχε παθολογική ζήλια με τη σύζυγό του»

Ακόμα μία γυναικοκτονία έλαβε χώρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μάνη, όταν ένας 44χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα.

Η γυναικοκτονία έγινε μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του ζευγαριού, σοκάροντας την τοπική κοινωνία στη Μάνη το βράδυ της Κυριακής (22/11).

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης του θύματος, η ανήλικη κόρη είχε προβεί σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία πριν λίγο καιρό, ωστόσο η μητέρα της δεν ήθελε να διώξει τον 44χρονο, λόγω της κλειστής κοινωνίας.

Το ζευγάρι, το οποίο ήταν μαζί για 25 χρόνια, αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στη σχέση του, τα οποία προέκυπταν από την παθολογική ζήλια του 44χρονου, σύμφωνα με μαρτυρίες του συγγενικού περιβάλλοντος.

Ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα του εν ψυχρώ δύο φορές, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Από τη σκηνή του εγκλήματος έλειπε ο 19χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος είχε πάει τον παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Η οικογένεια ζούσε στον Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης, ενώ είχε και δύο επιχειρήσεις στην περιοχή.

Όσα δήλωσε η αδελφή του δράστη

Η αδελφή του 44χρονου δράστη μιλώντας στο «Live News», ανέφερε πως ο αδελφός της είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: «Είκοσι πέντε χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα.

Το κορίτσι τώρα είναι μαζί μου. Το παιδί δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η μητέρα του έχει “φύγει”. Της έχουμε απλά πει ότι είναι βαριά και είναι μαζί μου, αλλά το παιδί τι να κάνει με όλα αυτά που έζησε; Προσπαθεί να το διαχειριστεί. Έκλεισε ένα σπίτι, δύο παιδιά έμειναν ορφανά». Στη συνέχεια υπογράμμισε πως ο αδερφός της δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει.

«Με κάλεσε κάποια στιγμή από το κρατητήριο και σε αυτά που είπε σε μένα φάνηκε να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει γιατί με ρωτούσε τι κάνει η γυναίκα του. Και του είπα “δεν κατάλαβες τι έχεις κάνει;” και μου λέει “όχι”.»,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM