Γυναικοκτονία - Μάνη: Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε ο συζυγοκτόνος

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλόνισε τη Μάνη πριν μερικές μέρες, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα την 44χρονη γυναίκα του. Τώρα ο συζυγοκτόνος ζητά να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ φέρεται να ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, καθώς αντιμετωπίζει χρόνια ψυχικά προβλήματα.

Η ψυχιατρική εξέταση, που ζήτησε ο συζυγοκτόνος προκύπτει από την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε και όπως φαίνεται είχε σταματήσει.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ο 44χρονος δράστης της γυναικοκτονίας απολογήθηκε στον Ανακριτή Γυθείου για τον σκηνικό τέλεσης της δολοφονίας.

Ο συζυγοκτόνος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στον Πύργο Διρού στη Μάνη μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του ζευγαριού. Ο γιος της οικογένειας έλειπε, καθώς είχε πάει τον παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ο οποίος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Παραμένει άγνωστο αν ο παππούς ενημερώθηκε για την άγρια δολοφονία της 44χρονης και αν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του λόγω αυτού.

Ο δράστης ανέφερε πως θόλωσε το μυαλό του και δεν είχε ποτέ πρόθεση να τη σκοτώσει.

Συγγνώμη από τα παιδιά του ζήτησε ο συζυγοκτόνος

Ο 44χρονος δράστης το απόγευμα της Δευτέρας (23/11) βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, όπου και απολογήθηκε. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου κάνει λόγο για οικογενειακή τραγωδία, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM