Έγκλημα - Σαντορίνη: Σοκαριστική η ομολογία του δράστη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 20χρονος δράστης, που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Το έγκλημα έγινε λόγω οικονομικών διαφορών, καθώς το θύμα φέρεται πως χρωστούσε 200 ευρώ στον δράστη.

Το πτώμα του ξενοδόχου είχε βρεθεί απανθρακωμένο σε δωμάτιο δίπλα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Σαντορίνη την περασμένη Παρασκευή (27/11). Οι κάμερες ασφαλείας ήταν αυτές που υπέδειξαν τον δράστη, καθώς τον είχαν καταγράψει να φεύγει από το σημείο που έγινε το έγκλημα λίγο πριν το ξέσπασμα της φωτιάς.

Η σοκαριστική ομολογία του 20χρονου για το έγκλημα στη Σαντορίνη

«Πήγα να τον βρω το βράδυ στο ξενοδοχείο. Μου χρωστούσε 200 ευρώ για τα μερεμέτια που έκανα στο ξενοδοχείο του. Εκείνος αρνούνταν να μου τα δώσει. Εγώ του έλεγα ότι είναι χρωστούμενα και πρέπει να τα πάρω. Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τότε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στο χώρο και του έβαλα φωτιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς ο 20χρονος δράστης.

Εις βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 20χρονος, αλβανικής καταγωγής, καθώς κρατείται και για διοικητική απέλαση, αφού δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM