Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε τη δολοφονία η 15χρονη

Ένα στυγερό έγκλημα με θύμα μια 50χρονη γυναίκα έλαβε χώρα στην Αγία Βαρβάρα και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι Αρχές, χθες Κυριακή (8/11) εντόπισαν την ανήλικη κόρη του θύματος, την οποία και ανέκριναν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κοπέλα ομολόγησε το σχεδιασμό και τη δολοφονία της μητέρας της.

Μια άγρια δολοφονία έγινε στις 7 Νοεμβρίου, όπου μια 50χρονη γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και την τραχηλική χώρα.

 

Ομολόγησε κόρη της 50χρονης

Η ανήλικη κοπέλα, καθώς και ο 17χρονος φίλος της φαίνεται πως ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας. Όπως όλα δείχνουν ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι η ίδια η 15χρονη η οποία προχώρησε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα με τη βοήθεια του 17χρονου Ρουμάνου συντρόφου της, και ενός ακόμα Έλληνα φίλου της ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 17χρονος ρουμανικής καταγωγής, από τη ΓΑΔΑ, ομολόγησε πως o ο ένας την κρατούσε και ο άλλος ανήλικος μαχαίρωνε  την γυναίκα επανειλημμένα. Ενώ η 15χρονη κοπέλα ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας της και απλά κοιτούσε.

Να πούμε επίσης, πως στα χέρια των αρχών βρίσκεται η ανήλικη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος, ενώ ο τρίτος ανήλικος φαίνεται πως, για την ώρα, αναζητείται.

Ποιο το κίνητρο της δολοφονίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 15χρονο κορίτσι ομολόγησε σήμερα το πρωί (9/11) πως εκείνη σχεδίασε και ήταν παρούσα στη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της. Η ίδια αποκάλυψε πως προέβη στο έγκλημα αυτό διότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την μητέρα της.

Η ίδια έκανε λόγο για «αφόρητη συμβίωση». Επιπρόσθετα, η 15χρονη επισήμανε πως δεχόταν διαρκώς παρατηρήσεις από τη μητέρα της και μάλιστα, τελευταία την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Έτσι, αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να την σκοτώσουν.

Πως έγινε η δολοφονία;

polikatikia

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει το τμήμα των Ανθρωποκτονιών, τη ημέρα της δολοφονίας η 50χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της, όταν οι δράστες άνοιξαν την πόρτα και τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρεται, προσπάθησαν να μεταφέρουν τη σορό της γυναίκας με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και έτσι την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα. Και εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα -περίπου για ένα εξάμηνο- στο διαμέρισμα μαζί με την εκλιπούσα και τη κόρη της διέμενε και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.

Image removed.

Το χρονικό

Η άτυχη γυναίκα εκτοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ύστερα από έκκληση συγγενή της. Ο εν λόγω συγγενής καλούσε την εκλιπούσα στο τηλέφωνο μέχρι που αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει μιας και δεν απαντούσε. Η αστυνομία πήγε πήγε στο σπίτι της 50χρονης και εντόπισε τη σορό της κατακρεουργημένη.

Εντοπίστηκε η ανήλικη κόρη του θύματος

Η γυναίκα, ζούσε μαζί με την ανήλικη κόρη της στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, από όπου και αγνοείτο από τη μέρα της δολοφονίας. Ωστόσο, το κορίτσι εντοπίστηκε την Κυριακή (8/11) στις Σέρρες, δύο μέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της. Μαζί με την κοπέλα, βρισκόταν και ο 17χρονος φίλος της με καταγωγή από τη Ρουμανία. Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν να μένουν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στην Αθήνα με τη συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να δώσουν κατάθεση. Η κοπέλα, βρισκόταν εξ αρχής στο «κάδρο των υπόπτων», κάτι το οποίο εξηγείται και από την φυγή της ανήλικης μετά το έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM