Χρυσή Αυγή: Η νέα ζωή των μελών στη φυλακή-Ο Παππάς παραμένει άφαντος

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο Χρήστος Παππάς, ο δεύτερος στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, ο οποίος φρόντισε να εξαφανιστεί αρκετές ημέρες προτού εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τις, έως τότε τυχόν, προφυλακίσεις.

του Γιώργου Σόμπολου

Το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας με την βοήθεια του “υπερκοριού”, του μηχανήματος εντοπισμού και καταγραφής τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνδιαλέξεων και μηνυμάτων, αναζητούν τα ίχνη του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστου Παππά.

Η δυσαρέσκεια της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη. Σύμφωνα με πληροφορίες της kedenews.gr, η εξαφάνιση έρχεται ελάχιστα μετά την γκάφα μεγατόνων να χαρακτηριστεί ως επεξεργασμένο το αντίγραφο προκήρυξης της τρομοκρατικής οργάνωσης “ΟΛΑ”. Το οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή υπόπτου.

Στελέχη του κτιρίου της λεωφόρου Κατεχάκη, «βλέπουν» ομάδα που πρόσκειται σε στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, που θέλουν να δημιουργήσουν φθορά στο προφίλ της ηγεσίας του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ...

Διαβάστε περισσότερα στο kedenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM