Τα αίτια της αυτοκτονίας του 15χρονου στο Κερατσινί αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά

Τα αίτια που οδήγησαν τον 15χρονο μαθητή Γυμνασίου στον θάνατο μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι αναζητούν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει την υπόθεση

Ο 15χρονος Ο.Θ., βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός από την ίδια του την μητέρα η οποία ξέσπασε σε κραυγές. Το σπίτι της οικογένειας, βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας σε δρόμο του Κερατσινίου.

Του Γιώργου Σόμπολου

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν στο σημείο, ο 15χρονος είχε κρεμαστεί με το λουρί του σκύλου της οικογένειας, το οποίο είχε στεριώσει στο πάνω μέρος της ντουλάπας του δωματίου του. Στον ίδιο χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, στον οποίο ήταν ανοικτές σελίδες συγκεκριμένων videogames.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο μια πρώτη εικόνα δεν δείχνει εμπλοκή σελίδας που να προτρέπει τον 15χρονο να αυτοκτονήσει. Η νεκροτομή του θα γίνει είτε αύριο Τετάρτη είτε την Παρασκευή, εξαιτίας της μη συνεχούς λειτουργίας των ιατροδικαστικών υπηρεσιών.

Η μητέρα του 15χρονου, σε μια πρώτη συνομιλία στους αστυνομικούς εξέφρασε την εκτίμηση πως ίσως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και οι συναναστροφές με άλλους χρήστες παιχνιδιών, ίσως και να είναι η αιτία του θανάτου του.

Οι αστυνομικοί, δεδομένου ότι πρόκειται για ανήλικο, ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, ενημερώνονται διαρκώς τον εισαγγελέα Πειραιά για τα ευρήματα των ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM