Αποπλάνηση ανηλίκου - 36χρονη καθηγήτρια: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μια 36χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς φέρεται να σύναψε ερωτική σχέση με 13χρονο μαθητή, που του έκανε ιδιαίτερα.

Η 36χρονη καθηγήτρια είχε ξεκινήσει από τις αρχές του 2020 να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο μαθητή και σταδιακά η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, όλα ήρθαν στην επιφάνεια, όταν η μητέρα του 13χρονου μαθητή εντόπισε στον υπολογιστή του αγοριού φωτογραφίες του με την φιλόλογο. Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος της 36χρονης καθηγήτριας, αλλά επειδή είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου δεν συνελήφθη. Η καθηγήτρια πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής και η πρόταση για το εξωτερικό

Εκτός από το άσεμνο οπτικοακουστικό υλικό που βρήκε η μητέρα του 13χρονου, η 36χρονη καθηγήτρια έκλεινε ραντεβού μαζί του σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Ο ανήλικος έφευγε από το σπίτι με την πρόφαση πως πάει να δει τους φίλους του, αλλά αντί αυτού πήγαινε στο ραντεβού του με την καθηγήτρια.

Η 36χρονη καθηγήτρια φαίνεται πως είχε μεγάλη επιρροή πάνω του, καθώς του έλεγε πως είναι ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα του είχε κάνει πρόταση να φύγουν στο εξωτερικό, για να μην εμποδίσει κανείς τον έρωτα τους.

Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού

Η φιλόλογος είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της. Το κοντινό της περιβάλλον δηλώνει πως ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα και πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM