Αποκαλύψεις για γνωστό σκηνοθέτη: «Ακούω μικρά παιδιά να φωνάζουν»

Αποκαλύψεις για τον γνωστό σκηνοθέτη από γείτονά του το μακρινό 2012 - Στο κέντρο της Αθήνας είχε στήσει το κολαστήριό του 

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που για χρόνια κατάφερε να κρατήσει κρυφές τις αρρωστημένες του πράξεις. Βρίσκεται πλέον στο μάτι του κυκλώνα, όπως και αρκετοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς όλο και περισσότερα θύματα μιλούν ανοιχτά για τα βασανιστήρια που έχουν ζήσει.

Αρκετά χρόνια πριν, συγκεκριμένα το 2012, ένας γείτονάς του δεν άντεξε με όσα άκουγε από το διαμέρισμα του σκηνοθέτη και απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Η κατάθεση του γείτονα 

Ο ένοικος της πολυκατοικίας ανέφερε ότι τις ώρες που στο διαμέρισμα βρισκόταν ο ηθοποιός έρχονταν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ηλικίας 13 ετών. Τα παιδιά συνοδεύονταν από ενηλίκους, οι οποίοι, αφού τα άφηναν στο σπίτι-κολαστήριο, επέστρεφαν αρκετές ώρες αργότερα για να τα πάρουν. Οι στιγμές που βίωναν οι αθώες ψυχές ήταν μαρτυρικές, καθώς ο άνθρωπος που έδωσε το έναυσμα στις αστυνομικές αρχές για να ξεκινήσουν τις έρευνες συγκλόνισε ακόμη και τους άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. με τις τότε περιγραφές του. «Στο διαμέρισμα έρχονται πολλά ανήλικα, τα οποία κάθονται αρκετές ώρες σε αυτό. Τα παιδιά δεν είναι ελληνόπουλα. Συχνά ακούω κλάματα και φωνές τους», ήταν μερικά από τα λόγια του προς τους ανθρώπους που ανέλαβαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις παρακολουθήσεις, θέτοντας σε στενό κλοιό τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα εισέρχονταν ανήλικα παιδιά, κυρίως από την Αλβανία και τη Ρουμανία. Γρήγορα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο συμπέρασμα ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα κύκλωμα που προμήθευε ανήλικους μετανάστες.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έβαλαν στο στόχαστρο των ερευνών τους κι ένα μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου στο οποίο σύχναζε ο σκηνοθέτης - ηθοποιός, καθώς και σε αυτόν τον χώρο είχαν καθημερινή παρουσία ανήλικα παιδιά από χώρες των Βαλκανίων. Γρήγορα πάρθηκε η απόφαση για έφοδο στο κατάστημα. Εκεί εντοπίστηκαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ωστόσο δεν αποδείχτηκε ότι αποτελούσε σημείο traffiking ανήλικων παιδιών. Έτσι, οι αστυνομικοί μοίρασαν πρόστιμα στον ιδιοκτήτη του μπαρ για κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανηλίκους.

Ξαφνικά, στις αρχές του Αυγούστου του 2012, ο σκηνοθέτης σταμάτησε να πηγαίνει στο διαμέρισμα της πλατείας Καραΐσκάκη, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται εκεί οι ανήλικοι που φαίνεται ότι κακοποιήθηκαν από τις αρρωστημένες ορέξεις του. Έτσι, η έρευνα των αστυνομικών αρχών έμεινε στη μέση, καθώς δεν μπόρεσαν να δεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγούσαν τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM