Υπόθεση Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα του 21χρονου «μακάρι να είχε πέσει και ο γιος μου»

Η μητέρα του 21χρονου αλβανικής καταγωγής, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε αναφορικά με την υπόθεση, αλλά και το γιο της.

Η μητέρα του Αλβανού που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε στο STAR:

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της μητέρας της Ελένης. Να είχε συμβεί στο σπίτι μου, θα είχα προλάβει το κακό, θα είχα σώσει το κορίτσι. Μακάρι να είχε πέσει κι εκείνος μαζί της και να τον είχα κι εγώ χαμένο, να είχα μια πέτρα στην καρδιά μου.

Τι μπορώ να πω στη μητέρα της Ελένης; Μόνο που τη βλέπω κλαίω. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της και να έκλαιγα για το παιδί μου. Αυτοί οι γονείς έχουν μόνο το σεβασμό μας»

Παράλληλα, ο πατέρας του 21χρονου ανέφερε για το γιο του: «Όταν ο γιος μου βρισκόταν αντιμέτωπος με βία τρόμαζε, αυτό είχε καταλάβει και πιθανόν γι’ αυτό να μην προστάτεψε την κοπέλα»

Ενώ όταν ο 21χρονος εξομολογήθηκε ότι βγαίνει με μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, που ο πατέρας της είναι Δήμαρχος, η μητέρα του είπε: «Χάρηκα όταν το άκουσα και του είπα μπράβο σου που βγαίνεις με ένα κορίτσι με επίπεδο»

Τέλος, σχετικά με το τραγικό συμβάν, η μητέρα του Αλβανού δήλωσε: «Τον ρώτησα “γιατί παιδί μου με πλήγωσες τόσο πολύ, εγώ μόνο αγάπη σου έδωσα” κι εκείνος μου είπε πως όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει δε θα μπορέσει να διορθώσει ό,τι έκανε. Δεν μπορώ να φέρω το κορίτσι πίσω, θα θυσίαζα και τη ζωή μου για να το κάνω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM