Στις φυλακές οδηγείται ο «μαϊμού» γιατρός- Αρνείται τις κατηγορίες (αποκλειστικές φωτο)

Γράφει ο Γιώργος Σόμπολος

Στις φυλακές οδηγείται ο «μαϊμού» γιατρός, ο οποίος αρνείται ότι σχετίζεται με τους τρεις θανάτους.

Ζήτησε συγγνώμη για την αντιποίηση στοιχείων.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο μαϊμού γιατρός έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πριν από λίγα λεπτά και συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο 47χρονος κατηγορούμενος αποχώρησε από το κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων και θα οδηγηθεί στις φυλακές καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε, μέσω υπομνήματος, πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους θανάτους, δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος και κυρίως, ως προς τους τρεις νεκρούς, υποστήριξε ότι την περίοδο που τους ανέλαβε, είχαν ολοκληρώσει τον θεραπευτικό τους κύκλο.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορο του Σπήλιο Σπηλιάκο, φέρεται να ομολόγησε την αντιποίηση αρχής, ότι δηλαδή παρουσιαζόταν ως γιατρός ενώ δεν είναι αλλά αρνήθηκε όλες τις άλλες κατηγορίες για τις ανθρωποκτονίες και τα ναρκωτικά.

Για τα ναρκωτικά δε, μικροποσότητες χασίς, που βρέθηκαν στην κατοχή του υποστήριξε ότι προέρχονται από τα μαγαζιά που διακινούν νόμιμα ποσότητες ινδικής κάνναβης και όχι από το παράνομο εμπόριο. Τέλος ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε να υπάρξει έρευνα για να αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους θανάτους των δύο ανήλικων και του ηλικιωμένου.

 

Τα στοιχεία του «μαϊμού» γιατρού στην δημοσιότητα

Τα στοιχεία του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές ευθύνεται για τον θάνατο δύο ανήλικων παιδιών και ενός ηλικιωμένου αλλά και την εξαπάτηση εκατοντάδων άλλων πολιτών έδωσε πριν λίγο στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον Νικόλαο Κοντοστάθη γεννημένο τον Φεβρουάριο του 1973.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν εδώ και έναν χρόνο στα ίχνη του έπειτα από καταγγελίες θυμάτων του. Εμφανιζόταν ως γιατρός, με διάφορες μάλιστα ειδικότητες, πιλότος, στέλεχος πολεμικής αεροπορίας και μυστικών υπηρεσιών και αρκετές ακόμη ιδιότητες. Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα έπειτα από εισαγγελική παραγγελία.

Οι αρχές, ζητούν από τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα του να καλέσουν αμέσως τις αρχές. Ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο πριν τις 11.00 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε με υπόμνημα.

Τελικά λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM