Κουφοντίνας: Νέο «όχι» από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου για πολυήμερη άδεια

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και στο νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Θυμίζουμε πως είχε προσφύγει στο Συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υπέβαλε αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν την εορταστική περίοδο. Ζητούσε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών. Ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018. Τότε που μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα «όχι» που είχαν προηγηθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Έτσι το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα.

Εχουν προηγηθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβετείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM