Κοροναϊός: 142 παραβάσεις στην Κέρκυρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Πρόστιμα 150 ευρώ σε 142 παραβάτες μοίρασαν οι αστυνομικές αρχές στην Κέρκυρα, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιτίας του κοροναϊού.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, Μάνθος Γιαννούλης για την απαγόρευση κυκλοφορίας, «τα πρόστιμα αποδόθηκαν στους παραβάτες είτε για έλλειψη ταυτότητας και των ειδικών εγγράφων άδειας κυκλοφορίας, είτε γιατί ήταν περισσότεροι από δύο στο αυτοκίνητο. Έχουμε οργανώσει σε τομείς όλο το νησί, τα Διαπόντια νησιά και τους Παξούς.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας δουλεύουμε με αποφασιστικότητα και αμείωτο ρυθμό, ενώ οι έλεγχοι εντατικοποιούνται καθημερινά. Αξιοποιούμε όλη τη δύναμή μας και είμαστε όλοι στο δρόμο» ,τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως μέχρι χθες οι παραβάσεις σε όλο το Ιόνιο, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας, για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός ήταν 163, και οι 142 ήταν στην Κέρκυρα. Σήμερα (25.03) η κίνηση στο νησί έχει ελαχιστοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM