Θεσσαλονίκη: Απαγωγή Μαρκέλλας: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικοί

Περίεργη υπόθεση η απαγωγή της Μαρκέλλας λένε οι αστυνομικοί. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι άνδρες Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ως προς το τι συνέβη στη 10χρονη, μαθήτρια που βρέθηκε τελικά σήμερα το πρωί έπειτα από δύο ημέρες αναζητήσεων.

του Γιώργου Σόμπολου

Η ανήλικη εντοπίστηκε σήμερα σε πρατήριο καυσίμων φανερά εξαντλημένη και τρομαγμένη. Αφότου μεταφέρθηκε στην ασφάλεια τώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ θα συνομιλήσει με ειδικό παιδοψυχολόγο.

Προς το παρόν δείχνει καλά στην υγεία της όμως είναι πολύ τρομαγμένη, ανέφερε στην kedenews.gr αστυνομικός που συμμετέχει στην διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι δείχνει να είναι καλά, να μην έχει κακοποιηθεί, έχει ωστόσο κάποια σημάδια στα χέρια του, τα οποία παραπέμπουν σε χειροπέδες.

Τα πρώτα λόγια της Μαρκέλλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έμαθαν πως η γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη, ήταν και η ίδια που την άφησε. Το κοριτσάκι μάλιστα ανέφερε πως η συγκεκριμένη γυναίκα της έδωσε 30 ευρώ για να μην πει σε κανέναν τίποτε και την άφησε στην οδό Σοφούλη, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε.

Διαμαρτυρήθηκε για πόνους στην κοιλιά ενώ ζήτησε να πάει στην μητέρα της και όχι στην αστυνομία. Οι αρχές αρχικά άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της εμπορίας οργάνων.

Η υπόθεση πάντως θα ερευνηθεί σε βάθος, καθώς υπάρχουν αρκετά κενά και λεπτομέρειες οι οποίες ακόμη παραμένουν θολές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: kedenews.gr