Η δίκη του μακελάρη των Τρικάλων

Η δίκη του μακελάρη των Τρικάλων

Όλο το χρονικό των γεγονότων για τον μακελάρη των Τρικάλων. Μια τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο!


Καλοκαίρι του 1981 και ο Σπύρος Σταρίδας, γεωργός στο επάγγελμα, μόλις έχει επιστρέψει σπίτι του από το καφενείο του Παλαιομονάστηρου, ενός μικρού χωριού στα Τρίκαλα. Ζητά από την γυναίκα του να του φέρει το καλό παντελόνι του και το «πουκάμισο με τα αστέρια» και της λέει να πάρει τα δυο παιδιά τους και να φύγουν.

Η σύζυγός του αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας της, που έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν με ψυχολογικά προβλήματα, έχει άλλη μία από τις κρίσεις του. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε.

Τα 60 λεπτά της αιματοχυσίας

Ο 48χρονος παίρνει τα υπόλοιπα ρούχα του και τους βάζει φωτιά ενώ είναι σε κατάσταση αμόκ. Κρατώντας στα χέρια του μια καραμπίνα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και ετοιμάζεται για μια αιματοχυσία που προηγούμενή της δεν υπήρχε.

Το πρώτο θύμα της φαινομενικά αδικαιολόγητης μανίας του ήταν ο ίδιος ο 67χρονος πατέρας του, λίγα λεπτά αργότερα πυροβολούσε και την μητέρα του, ηλικίας 65 ετών, η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Η μακάβρια λίστα των θυμάτων γέμιζε με ονόματα συγγενών. Στο διπλανό σπίτι ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, γέροντες 86 και 78 ετών, αντίστοιχα. Τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους του Παλαιομονάστηρου πυροβολώντας αδιακρίτως.

Πηγη: trikalavoice.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαμία: Γυναίκα βρήκε βίδα σε λουκάνικο (pics)

Τρίκαλα: Αναγνωρίστηκε επιτέλους ο επιδειξίας!

Άρτα: 35χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μέσω Facebook!


AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK