Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και τη συνδρομή Ομάδων ΔΙ.ΑΣ.

Η σπείρα αποτελούνταν από περισσότερους από τριάντα αλλοδαπούς και σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών δρούσε στις πλατείες Βικτωρίας και Αιγύπτου, στο Πεδίον του Άρεως, καθώς και στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δεκαεπτά αλλοδαποί, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν, ενώ η αστυνομία αναζητά άλλους 14.

Η σπείρα φαίνεται πως διακινούσε ηρωίνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη από τα μέσα του 2019, ενώ χαρακτηριστικό της ήταν πως βιαιοπραγούσε σε βάρος των μικροδιακινητών, όταν οι τελευταίοι έδιναν λιγότερα χρήματα.

Από την αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 137 γραμμάρια ηρωίνης, 65 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, το χρηματικό ποσό των 498 ευρώ, 4 μαχαίρια, 1 πριόνι, 2 ξύλινα γκλομπ, κινητά τηλέφωνα και πλήθος κενών συσκευασιών για ναρκωτικές ουσίες.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί έχουν ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM