Αρπαγή 10χρονης: Πλούτισε ξαφνικά τους τελευταίους μήνες η 33χρονη - Τι ζήτησε απ'τις φυλακές

Νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας και την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της.

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορούμενης, πιστεύοντας πως τα ποσά που θα βρουν θα τους δώσει παραπάνω πληροφορίες για την πιθανή συμμετοχή της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Έως και τον περασμένο Μάρτιο η γυναίκα βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά εξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά. Ακόμα και οι δικοί της άνθρωποι απορούσαν πού βρήκε τόσα χρήματα, σύμφωνα με το Star.

Από την πλευρά της η 33χρονη αποδίδει την ξαφνική οικονομική άνεση σε «ροζ» ραντεβού, τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος, ωστόσο, τη διαψεύδει.

Τι ζητάει από τη φυλακή

Η κατηγορούμενη ζήτησε μέσα από τις φυλακές, ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα.

Την ίδια ώρα, ρώτησε να μάθει πώς είναι η ανήλικη μαθήτρια.

Ξεσπά ο αδερφός της 10χρονης για το δώρο του δικηγόρου

Ο αδερφός της Μαρκέλλας ξέσπασε όταν έμαθε ότι ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε δώρο μια σχολική τσάντα στο κορίτσι.

«Σταματήστε να προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό» είπε ο αδερφός της.

Η υπόθεση για τις Αρχές παραμένει ανοιχτή και ο υπολογιστής της 33χρονης θα δώσει πολλές απαντήσεις, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM