Αιγάλεω: Στη φάκα της ΕΛΑΣ ο ληστής των Rolex

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αιγάλεω ένας 27χρονος Μολδαβός

Είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε κατάστημα με ρολόγια Rolex στο Κολωνάκι, απ’ όπου είχε αφαιρέσει 38 ρολόγια αξίας 439.600 ευρώ.

Αναζητείται ο 31χρονος αδερφός του συλληφθέντα, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Από την συλλογή, αξιολόγηση και αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων αλλά και πληροφοριών που προήλθαν ύστερα από ενεργοποίηση των διαύλων της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, με ομόλογες Υπηρεσίες Ευρωπαϊκών Κρατών, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας στο πρόσωπο του 27χρονου συλληφθέντα , ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες της 12-12-2019, έξω από την οικία του στο Αιγάλεω Αττικής.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα αφαιρεθέντα επώνυμα ρολόγια, περίστροφο κρότου με 5 αβολύδωτα φυσίγγια και 5 στιλέτα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλειστική συνέντευξη-ποταμός του Γ. Καλλιακμάνη - Η ΕΛΑΣ στο μικροσκόπιο