Αγρίνιο: Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση του δασκάλου (photo)

Αγρίνιο: Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση του δασκάλου

Τον Απρίλη του 2011 οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας σοκάρονται από την είδηση ότι ο 46χρονος δάσκαλος βρέθηκε νεκρός και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή Ρουπακιά Αγρινίου.

Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Όλοι τότε έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Όμως μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και όπως έδειχναν τα στοιχεία αλλά και οι μαρτυρίες επρόκειτο για μια απάνθρωπη δολοφονία.

Τι αποκάλυψε ο μάρτυρας κλειδί:

Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία. Ο μάρτυρας κλειδί μίλησε για την κατηγορουμένη σύζυγο του δασκάλου αλλά και για τις τελευταίες στιγμές του άτυχου θύματος.

«Είδα έναν άντρα και μία γυναίκα να κοιτάζουν τελείως αδιάφοροι τις πύρινες γλώσσες και να συνομιλούν ανέκφραστοι. Η κυρία φόραγε πορτοκαλί ρούχα και ο κύριος ένα πουλόβερ. Δεν ενδιαφέρονταν.

Πέρασαν πέντε λεπτά και τότε είδα ένα αυτοκίνητο να καίγεται. Μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες άλλαξε συμπεριφορά. Η γυναίκα άρχισε να ωρύεται και να ουρλιάζει: “αχ, πάει ο αντρούλης μου”. Και τότε είπα από μέσα μου: “Α, τώρα φωνάζεις”.

Και πήγα στον εισαγγελέα να αναφέρω ό,τι είδα κι άκουσα» Αυτά δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο του Ant1.

Ποιος ήταν ο δολοφόνος:

Λίγο μετά το συμβάν η σύζυγος του θύματος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ίδια ισχυρίστηκε από την πρώτη κι όλας στιγμή ότι πρόκειται για θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας και πως είναι αθώα, σύμφωνα με πληροφορίες στο patrisnews.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία πρόκειται για δολοφονία. Άγνωστοι βέβαια παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Η υπόθεση όσο πάει περιπλέκεται και αναμένουμε να έρθουν στο φως νέα στοιχεία που θα αποκαλύπτουν με σιγουριά ποιος είναι ο δολοφόνος του άτυχου δασκάλου ή ίσως και κάποια ομολογία απο την σύζυγο του και πιθανός τον συνεργό της.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ:

Χανιά: Αγνοείται 26χρονος από τις 13 Δεκέμβρη