Έγκλημα στο Κορωπί: Όσα υποστήριξε ο άνδρας «πέτρα του σκανδάλου» για το θάνατο της συζύγου του (pics)

Ο άνδρας για τον οποίο η 29χρονη σύντροφός του δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του, Θεοδώρα Πασπαλά, τον Αύγουστο του 2016 μέσα στο σπίτι της στο Κορωπί κατέθεσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος ενώ σημειώνεται ότι και η κατηγορούμενη είχε αποκτήσει δυο παιδιά εκτός γάμου με τον 44χρονο πρώην σύζυγο της 35χρονης. «Δεν πέρναγα καλά με τη Νικολέτα, το μόνο στήριγμά μου ήταν η Θεοδώρα. Το μόνο άτομο που με αγάπησε. Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που άφησα την γυναίκα μου και γύρναγα...», ανέφερε ο 44χρονος αποδεχόμενος ότι φέρει ευθύνη για όσα συνέβησαν καθώς δεν ξεκαθάρισε την θέση του στις δυο γυναίκες.

Ωστόσο, ευθύνες επέρριψε και στον πατέρα της κατηγορούμενης λέγοντας: «Ο πατέρας της δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνη. Εμένα περιμένει να της δώσω 50 ευρώ μέσα στη φυλακή. Αν έφτασε η Νικολέτα σε αυτό το σημείο είναι από τον πατέρα της και από εμένα. Αν τα έχω καλά με τη Νικολέτα μέχρι σήμερα είναι για τα παιδάκια που έχουμε…».

Ο μάρτυρας περιέγραψε αρκετά περιστατικά μεταξύ των δυο γυναικών εξαιτίας της δίκης του αναποφασιστικότητας. «Εγώ είχα μπλέξει με την κατηγορουμένη και είχα κάνει και παιδιά μαζί της. Ήταν φυσιολογικό να αντιδρά η Θεοδώρα. Όμως και με την κατηγορουμένη τσακωνόμασταν, γιατί εγώ δεν έφευγα από την γυναίκα μου να μείνω μαζί της. Όταν ήμουν σε διάσταση με την Θεοδώρα οι δυο γυναίκες βρέθηκαν μέσα στο συνεργείο μου και χτυπήθηκαν. Τσακωθήκανε και οι δυο μέσα στο μαγαζί. Η κατηγορουμένη έχει έρθει για να της δώσω χρήματα για τα παιδιά μας. Ντρέπομαι να σα πω τι έλεγαν. Το θύμα έλεγε π@@@@ την κατηγορουμένη και ότι της διέλυσε το σπίτι. Η άλλη της έλεγε φύγε από εδώ» είπε ο μάρτυρας.

Σχετικά με τις επισκέψεις της κατηγορουμένης έξω από το σπίτι του θύματος στο Κορωπί, ο μάρτυρας είπε πως σκοπός της νεαρής γυναίκας ήταν να βρει τον ίδιο και «όχι να τσακωθεί με την Θεοδώρα».

Το μοιραίο πρωινό

Ο 44χρονος περιέγραψε στο δικαστήριο όσα διαδραματίστηκαν το πρωινό που η πρώην συζυγός του δολοφονήθηκε από την φίλη του. «Εκείνη την ημέρα ήρθε η Νικολέτα στο συνεργείο, της είπα να φύγει και να πάει σπίτι. Κατευθύνθηκε προς το σπίτι που έμεινε η Θεοδώρα από εκεί θα πήγαινε στο σπίτι της. Μετά από πέντε με δέκα λεπτά με πήρε ο γιος μου και μου είπε έλα στο σπίτι σκοτώνονται. Έτρεξα. Έφτασα στο σπίτι. Βλέπω την Θεοδώρα στα γόνατα και τη Νικολέτα να την κρατάνε τα παιδιά μου. Πλάκωσα την κατηγορουμένη στα σκαμπίλια. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει. Ότι είχε μαχαίρι.. Εγώ ξαφνικά είδα αίματα στη Θεοδώρα. Η Νικολέτα έφυγε και εγώ πήρα και μια πέτρα για να της πετάξω. Έβαλε αμέσως την Θεοδώρα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο κέντρο Υγείας. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσαμε. Ελάτε στη θέση μου εκείνη την ημέρα. Η Θεοδώρα δεν ήταν κοπέλα του καβγά. Η Νικολέτα ήταν τσαμπουκαλού».

Μάρτυρας: Ντρέπομαι που είμαι εδώ. Πάω να σκάσω. Η μια στο χώμα και η άλλη στη φυλακή. Δεν ήθελα να έρθω στη δίκη.

Πρόεδρος: Ντρέπεστε; Εδώ χάθηκε ένας άνθρωπος. Εσείς θα έπρεπε να είστε από τους πρώτους εδώ.

Μάρτυρας: Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Τα παιδιά είναι όλα χάλια.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κατηγορουμένη για το πώς έγιναν τα πράγματα;

Μάρτυρας: Όχι, δεν την ρώτησα.

Εισαγγελέας: Μιλήσατε για δικό σας φταίξιμο. Προσδιορίστε το…

Μάρτυρας: Έπρεπε να πω τέλος στη Θεοδώρα. Να πάρω τη Νικολέτα και να φύγουμε. Αν το έκανα μπορεί να μην φτάναμε εδώ.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, κατέθεσε ένας γείτονας του θύματος, ο οποίος είδε τις δυο γυναίκες να τσακώνονται στη αυλή του σπιτιού στο Κορωπί. «Άκουσα γυναικείες φωνές, βγήκα έξω. Είδα το αυτοκίνητο της κατηγορουμένης. Τις έβλεπα από την μέση και πάνω. Αλληλοσπρώχνονταν. Άκουσα κάποια στιγμή το θύμα να λέει «φύγε από το σπίτι μου». Τα παιδιά κλαίγανε και λέγανε η μαμά έχει αίματα. Ήρθε τότε ο πρώην σύζυγος της Θεοδώρας και έκανε και αυτός κάποιες κινήσεις με τα χέρια του. Ξαφνικά η κατηγορουμένη φεύγει και ο 44χρονος έτρεχε από πίσω της. Μετά έβαλε το θύμα στο φορτηγάκι του και ξεκινήσανε να φύγουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Πηγή: ethnos.gr