Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Την τεμάχισα και την έκαψα. Ήθελε να αποτεφρωθεί μετά το θάνατό της»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη σχετικά με το θάνατο μιας 40χρονης τοξικομανούς, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2018.

Όπως φαίνεται ο δράστης είναι ο 38χρονος φίλος της 40χρονης. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά για τις ενέργειες που προέβη:

«Δεν τη σκότωσα, πέθανε από υπερβολική δόση. Φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για το θάνατό της και δεν απευθύνθηκα στις Αρχές. Την τεμάχισα και την έκαψα στη σόμπα. Ήταν επιθυμία της να αποτεφρωθεί μετά το θάνατό της».

«Εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Δεν ανακοίνωσα τον θάνατό της στην Αστυνομία, επειδή φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ. Ήταν λάθος μου. Σκέφτηκα στη συνέχεια να ικανοποιήσω την επιθυμία της, να την αποτεφρώσω όταν πεθάνει»

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και δήλωσε πως και οι δύο παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης.

Υπενθυμίζεται, πως ο κατηγορούμενος μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών, λόγω της κίνησης των τραπεζικών καρτών της 40χρονης, όσο ήταν αγνοούμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM