Μπουρδούμης: «Η υπόθεση Λιγνάδη μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση»

Το Insta-story του Αλέξανδρου Μπουρδούμη - «Είναι σχεδόν βέβαιη η παραίτηση της Μενδώνη»

Σάλο στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η σύλληψη του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, για βιασμό κατά συρροή.

Παράλληλα, σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, κυρίως ύστερα από τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία προκάλεσε ερωτήματα με τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη.

Το Insta-story του ηθοποιού για την κυβέρνηση

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω Instagram υποστήριξε ότι υπάρχουν τόσοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, που μπορεί να πέσει ακόμη και η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες ένεκα των εξελίξεων, «θεωρείται σχεδόν βέβαιη».

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι εμπλεκόμενοι, που είναι πιθανό να ρίξει την κυβέρνηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram.

Διαμαρτυρία ΣΕΗ έξω από το υπ. Πολιτισμού: «Μενδώνη, παραιτήσου»

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί με ένα μεγάλο πανό έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη, ζητώντας της να παραιτηθεί.

Πλήθος ηθοποιών και σκηνοθετών βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και με συνθήματα προέτρεψαν τη Λίνα Μενδώνη σε παραίτηση. Η υπόθεση Λιγνάδη συγκλονίζει την κοινωνία, ενώ η υπουργός Πολιτισμού που τον διόρισε διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δηλώνει ότι δεν ήξερε περί καταγγελιών για παιδεραστία και επιμένει να μην παραιτείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM