Μπιμπίλας για δήλωση Στεφανίδου: «Για ένα τέτοιο αστειάκι, ας μην γίνει και χαμός»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου και τα «Στρουμφάκια»

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε μετά από μια αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα δήλωσε πως: «δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η προφυλάκιση για τον Λιγνάδη ή που γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια».

Θέση γύρω από το περιστατικό πήρε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «επειδή είμαστε όλοι σε ένταση και πανικό αυτές τις μέρες ας μην οξύνουμε την δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή κατάσταση».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Τlive, πριν λίγες μέρες... Ένα αυθόρμητο αστειάκι της με γελάκι για την συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα θρυλικά Στρουμφάκια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Επειδή είμαστε όλοι σε ένταση και πανικό αυτές τις μέρες ας μην οξύνουμε την δύσκολα διαχειρίσιμη αυτή κατάσταση...

Ασφαλώς και όλοι έχουμε βρεθεί σε άβολη θέση ακόμα κι οι παρουσιαστές των εκπομπών που προσπαθούν να διεκπεραιώσουν την δουλειά τους μέσα από δύσκολους δρόμους... Για ένα τέτοιο αστειάκι ας μην γίνει και χαμός, υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά και δυσεπίλυτα στην απρόβλεπτη αυτή κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αναρτώντας μαζί και μια φωτογραφία με την παρουσιάστρια.

Για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την ανάρτησή του αυτή μας δείχνει το ήθος του, αλλά και πως σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση δεν θα πρέπει να δυσκολεύουμε την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM