Αρζόγλου για Μενδώνη: «Δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;»

Παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού ζητά ο Γιάννης Στάνκογλου - Εξοργισμένος ο K. Αρζόγλου με τις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη

Με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώνονται στον χώρο της υποκριτικής αλλά και την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ηθοποιοί και εκπρόσωποι του χώρου βρίσκονται αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείου Πολιτισμού και ζητούν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη. Για τα τρέχοντα γεγονότα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ νωρίτερα τοποθετήθηκε και ο Κώστας Αρζόγλου.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου

«Το αίτημα μας είναι η παραίτηση της υπουργού του Πολιτισμού για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση αλλά και για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου. Είμαστε εδώ και προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Γιατί εδώ μιλάμε για πολύ σοβαρά θέματα» δήλωσε ο  Γιάννης Στάνκογλου.

Ερωτηθείς ο ηθοποιός αν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωσε πως πριν από 9 χρόνια συμμετείχαν στην ίδια παράσταση.

Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Προσωπικά δεν διαπίστωσα κάτι. Τους δύο μήνες που ήμασταν στις πρόβες. Τις φήμες τις είχα ακούσει. Αλλά δεν μένεις στις φήμες. Δεν ήταν ποτέ φίλος μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν κολλητοί του 20-30 χρόνια αυτούς πρέπει να ρωτήσετε». «Φήμες υπάρχουν για όλους ρε παιδιά» πρόσθεσε.

Η τοποθέτηση του Κ. Αρζόγλου

Νωρίτερα στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό τοποθετήθηκε και ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. «Έχει πειραχτεί ένας χώρος θεάματος, για τον οποίο έχω δώσει όλη μου τη ζωή». Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος με την τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. «Δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;», αναρωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM