ΑΠΘ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ο πρώην καθηγητής

Αρνείται τα πάντα ο πρώην καθηγητής του ΑΠΘ σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο πρώην καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει βγει στη σύνταξη εδώ και πέντε χρόνια, αρνήθηκε ρητά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, δηλώνοντας πως καλούσε  στο γραφείο του για βοήθεια στα μαθήματα «όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το φύλο».

Ο ίδιος ανέφερε στον Alpha για τη φοιτήτρια που προχώρησε πρώτη σε καταγγελία εναντίον του: «Δεν έχω ιδέα! Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα; Μήπως βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με εκδικηθεί; Με τα παιδιά είχα την καλύτερη σχέση. Πήγαινα μαζί τους εκδρομή και αυτό τώρα, το ακούω με πολύ μεγάλη έκπληξη».

Ωστόσο, στη συνέχεια τη θυμήθηκε, δηλώνοντας: «Μια ταλαιπωρημένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Τη λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω, τι να διαβάσει ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως. Ποτέ. Τη βρήκα μια φορά μετά τυχαία στο δρόμο. Σας το λέω ειλικρινά, ορκίζομαι στα παιδιά μου, δεν την έχω συναντήσει από τότε που της είχα πει να τη συναντήσω.

Τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Το να ακουμπήσεις κάποιον στην πλάτη, αν έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο εργαστήριο, σημαίνει ότι υπάρχει υπονοούμενο; Ποτέ δεν έκανα κάτι κακό. Σεβόμουν τις κοπέλες, όπως σεβόμουν και τα παιδιά μου. Είναι ντροπή τα όσα ακούγονται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM