Αμαλιάδα: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο της άτυχης φοιτήτριας

Η άτυχη φοιτήτρια Αλίκη Καυκά, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αμαλιάδα. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν εκείνη και ο ξάδερφός της βγήκε από την πορεία της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην 23χρονη φοιτήτρια φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Πατρών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας στην Ηλεία.

Το χρονικό του δυστυχήματος 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η άτυχη κοπέλα ανέβηκε στη μηχανή του ξαδέρφου της και λίγα μόλις μέτρα από το πατρικό της σπίτι το δίκυκλο βγήκε από την πορεία του και η πτώση στέρησε τη ζωή την όμορφης Αλίκης.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ τραγική φιγούρα είναι αυτή του πατέρα της 23χρονης που λύγισε μόλις έμαθε για το θανατηφόρο δυτύχημα.

Τα λόγια του τραγικού πατέρα

«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: «Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.»

«Είχε έρθει από την Πάτρα για να είναι μαζί μας, αυτές τις μέρες. Βγήκε με τον ξάδερφό της και 50 μέτρα από το σπίτι μας έγινε το κακό.» Ο πατέρας της αποκαλύπτει και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: «Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της» λέει συντετριμμένος.

Οι λεπτομέρειες που συγκλονίζουν

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε τις τραγικές λεπτομέρειες του δυστυχήματος. Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 23χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM