Τρεις Αλγερινοί ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονο, του έκλεψαν χρήματα και τον σκύλο του

Περιπολικό

Αλγερινοί λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονο στον Λόφο του Στρέφη

Συμμορία Αλγερινών επιτέθηκε σε 20χρονο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λόφο του Στρέφη. Ο 20χρονος ήταν βόλτα με τον σκύλο του όταν του επιτέθηκαν οι τρεις Αλγερινοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ξυλοκόπησαν άγρια, του έκλεψαν 50 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και τον σκύλο του! Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 20χρονος στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, βρισκόταν στον Λόφο του Στρέφη με το σκυλί του, ένα μικρό πιτ μπουλ, το οποίο τους τελευταίους πέντε μήνες συνηθίζει να βγάζει βόλτα πρωί και βράδυ στη συγκεκριμένη περιοχή. Ξαφνικά και ενώ βάδιζε αμέριμνος τον πλησίασε μια ομάδα Αλγερινών που προσπάθησαν να του πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο νεαρός τούς απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και συνέχισε τη βόλτα του. Τότε οι δράστες άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια και του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο, 50 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και τον σκύλο του! Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες τού κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και κατάφερε να του πάρει το λουρί. Στη συνέχεια οι Αλγερινοί εξαφανίστηκαν μαζί με το πιτ μπουλ.

Αναζητούνται ο αρχηγός της συμμορίας και το πιτ μπουλ

Το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία και έδωσε τα χαρακτηριστικά των δραστών, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που σάρωσαν την περιοχή να καταφέρουν να περάσουν χειροπέδες στους δύο, ενώ αναζητούνται ο αρχηγός τους, ένας ιδιαίτερα σκληρός Αλγερινός, ηλικίας 25 χρόνων, και το πιτ μπουλ του νεαρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM