Αλέξης Κούγιας: «Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για την υπόθεση Λιγνάδη, την απόφαση προφυλάκισης του πελάτη του και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι χειρισμοί και οι δηλώσεις του ίδιου

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη –που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμούς–  μίλησε το πρωί του Σαββάτου στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέροντας πως αυτή η υπόθεση «υποκρύπτει υπόγειες διαδρομές... κατασκευή».

Αρχικά, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη επανέλαβε πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε από τις αρμόδιες αρχές δεν ήταν έγκυρη ως προς τον εντολέα του Δ. Λιγνάδη βάσει των όσων προβλέπει ο κώδικας δικονομίας.

«Κρύβεται κάτι πιο βαθύ με τη διαχείριση από την κυβέρνηση τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων;»

Στη συνέχεια εξέφρασε για μια ακόμη φορά την άποψη πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μία καλοστημένη ιστορία με πολιτικές προεκτάσεις και σκοπιμότητες που κρύβει «υπόγειες διαδρομές».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η στόχευση Λιγνάδη κρύβει υπόγειες διαδρομές. Κρύβεται το ακραίο πολιτικό θρίλερ με την κυρία Μενδώνη, την κυβέρνηση και απέναντι μερίδα της αντιπολίτευσης; Κρύβεται κάτι πιο βαθύ με τη διαχείριση από την κυβέρνηση τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων;».

Για τι δήλωση του περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων»

Αναφορικά με την αμφιλεγόμενη δήλωση του περί των «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων», ο Αλέξης Κούγιας αποσαφήνισε πως εννοούσε άτομα, τα οποία δίχως απαραίτητα να είναι ομοφυλόφιλοι συνευρίσκονται ερωτικά με άνδρες για χρηματικό κέρδος.

«Πως αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα-16χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;»

Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας: «Ονόμασα αυτούς που δεν είναι ομοφυλόφιλοι της επιλογής συνευρέσεως με άνδρες αλλά που χρησιμοποιούν επαγγελματικά πουλώντας το σώμα τους σε ομοφυλόφιλους. Πως αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα-16χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM